Studies over opvoeding: een warm nest

Vanaf 23 februari start de VEG met een serie studies over opvoeding. De serie bestaat uit 5 avonden en is getiteld “Een warm nest”. Er worden DVD opnames gemaakt en het gaat door in Herentals.

Onderwerpen en datum:

Bouwen van het nest – 23 februari
Bouwen aan vertrouwen – 23 maart
Bouwen aan zelfacceptatie – 20 april
Het juist spoor bewaren (tucht) – 18 mei
Overdracht van geloofskennis – 1 juni

Plaats van samenkomst

Levende Hoop Herentals
Markgravenstraat 82
2200 Herentals

Elke avond begint om 20u00.

Meer informatie: tel. 014 26 66 01
Download flyer >

Studies over opvoeden

Na de reeks DVD's over het huwelijk (2011), hopen we nu een reeks te maken over het opvoeden van onze kinderen. Van de DVD's over het huwelijk met de titel: "De kers op de taart" zijn inmiddels 1000 exemplaren verkocht. Veel gemeenten gebruiken de studies om koppels voor te bereiden op het huwelijk.
 
Nu, 4 jaar later, hebben velen kinderen gekregen en staan ze voor de opgave deze te begeleiden tot volwassenheid.
 
Graag willen we op de vraag ingaan om een serie te maken over het opvoeden van kinderen. De serie heeft als titel: "Een warm nest". Met diverse koppels hebben we een film gemaakt terwijl we samen een nest bouwen. In elke DVD zal daar een gedeelte van worden getoond. Dit nest zal ook in de kerk staan tijdens de opname van de 5 studies.
 
We willen u van harte uitnodigen om er bij te zijn. Als je met een groepje uit de gemeente komt, kan je later over dit onderwerp verder spreken. Er is een grote behoefte aan uitwisseling over dit belangrijke onderwerp. In het beleidsplan van het VEG hebben we het "Nadenken over het gezin" een belangrijke plaats gegeven. Op deze wijze willen we bijdragen aan het bouwen van sterke gezinnen.

VEG studies over opvoeding - Een Warm Nest - Wout van Wijngaarden