Zendingsnieuws september

Een update over het zendingswerk over de laatste tijd. Er gebeurt veel, er zijn veel gebedspunten en gelukkig ook veel dankpunten. Daniël en Heleen zijn onlangs verhuisd en bij Peter en Ineke vorderen de bouwwerken van de kliniek.

Daniël & Heleen

Daniël en Heleen zijn nu verhuisd naar het zuiden van Arizona om het team “Scripture in Use” te vervoegen. Zij kunnen het appartement daar goedkoop huren op voorwaarde dat zij de tuin van de eigenaar water zouden geven!

Een dankpunt is dat hun zoon Evan net een vriend hun huis in Flagstaff zullen huren zodat Daniël en Heleen hun woning kunnen houden.

Het gaat goed met hun kinderen! Daniël en Heleen moeten nu 2 uren minder lang rijden om Judith, Greg en hun 3 dochtertjes te bezoeken.
Evan is verloofd met zijn vriendin Amy en ook met Nicolyn gaat het uitstekend in Texas.

Nu Daniël en Heleen korte maar krachtige zendingsreizen zullen ondernemen, is het zeker een gebedspunt voor Gods bescherming tijdens hun reizen.

Peter & Ineke

Dankpunten: Peter en Ineke hebben met hun kinderen een hele fijne vakantie gehad!
Liesbeth studeert nu terug verder in Amerika, Lydia in Duitsland.

De bouwwerken voor de kliniek vorderen ook heel goed,  er is al heel wat verwezenlijkt.
Ook de start van de tandartsconsultatie staat op stapel.

Gebedspunt: Het is zeker heel zwaar werken voor Peter,  Ineke en al de medewerkers.
Laten wij voor hen bidden om Gods kracht en ook veiligheid en een goede gezondheid voor het vele werk en de inlandse reizen die zij ondernemen met o.a. de mobiele kliniek.